Andi Miron

Campionul, blonda si piesa de teatru ( + poze )

(...) reteta perfecta...

Bute si-a aparat centura pentru a opta oara, pentru prima data in Romania si poate ultima. Cu Funeriu si Udrea in primele randuri, pugilistul roman l-a terminat pe francez mai repede decat se asteptau multi. Toata lumea e fericita, il iubeste pe Bute ca pe Dumnezeu, dar tot la fel de multi n-au vazut ca romanul nostru a avut un adversar la fel de ''periculos'' ca o gaina la taiere.

Loviturile lui Mendy erau mai lente ca a lui Valuev, in acest timp jucand rolul sacului de box. In repriza a patra a cazut ca un lemn, arbitrul a pus capat meciului, iar francezul s-a ridicat miraculos dupa trei-patru secunde.

Il consideram pe Bute un mare campion la una dintre cele mai slabe versiuni din boxul profesionist, bate numai ciurucuri de boxeri, iar faptul ca se ajunge la figuratie ne face si mai penibili. Sportul a devenit o simpla piesa de teatru, care chiar merge... Desi intentionam sa merg la meci, 150 de lei pentru un francez turmentat si un Puya de rahat e prea mult...

Ca tot e un ''trend'' sa ai Pro TV HD, n-am ratat ocazia de a surprinde niste cadre.


2 comentarii

Nu e chiar asa. Blat nu e, nu are cum sa fie:) E adevarat ca s-a batut numai cu boxeri slabi, dar daca pana acum nu s-a simtit pregatit sa lupte cu altii mai buni sau poate nici aia nu l-au provovat ce rost avea sa se lupte? Acum si Klistchko daca face ko dupa ko inseamna ca sunt blaturi? Pur si simplu n-are adversar pe masura lui. Trebuie sa stai tu sa cauti mereu ceva gresit:) Negrul ala ce crezi ca prefera? Sa piarda si sa ia 100 de mii sau sa castige si sa ia 1 milion+ centura? O sa vedem in toamna ca am auzit ca vrea sa faca un meci mai tare. La meciul cu Andrade mai tii minte cum era sa-l faca ala pe ko pe la sfarsit? In al 2lea meci cand a vrut ala revansa l-a facut ko in a4a repriza. Dupa tine probabil tot un blat,asa-i? Apropo, sunt Cristi:) ca sa stii.

Reply

@Cristi: Aia a fost carne de tun :))

Reply

Trimiteți un comentariu