Andi Miron

Flotarile
Cu ajutorul unui pic de vointa, oricine poate face minuni...

Flotarile sunt cele mai recomandate exercitii, in special pentru cei ce inca nu au abonament la sala si totodata, o etapa pregatitoare pentru altii care-si propun pe viitor acest lucru, sa lucreze intr-un cadru special amenajat. Unii dintre noi putem face 5, 50, altii 100 dar important este ca acestea sa fie executate la intervale regulate de timp (de preferat in fiecare zi), in mod repetitiv, din ce in ce mai multe serii iar rezultatele nu vor intarzia sa apara: conditie fizica din ce in ce mai buna, tonus si fara indoiala un corp atletic, cu muschi bine conturati (in functie de munca fiecaruia).

Principalii muschi lucrati sunt pectoralii, tricepsul si umerii. Pe langa acestia mai sunt lucrati si muschii abdominali, spatele, picioarele.

Nu, nu iti va creste pieptul decat la inceput, ca la orice stimul, corpul se adapteaza si cresterea initiala ramane la un nivel nesatisfacator. Pentru cresterea musculara conteaza intensitatea(cat din maxim dai la o serie de 6-8 repetari) nu volumul. (CristianMargarit.ro)

Faceti flotari, ca nu strica putin sport; iar pentru incepatori v-ar putea ajuta asta.

Trimiteți un comentariu