Andi Miron

Inconstienta sau nepasare?

Se intampla peste tot, zi de zi, ora de ora, o situatie care induioseaza babetele si alti oligofreni amatori de povesti siropoase. E un caz ce nu lipseste la ''Dansez pentru tine'', adica: o duduie cu sotul ei si cu cei 6-7 frati ai acesteia locuiesc impreuna in aceeasi casa, posibilitatile financiare fiind extrem de reduse. Singura sursa de venit este salariul sotului care-i intretine pe toti. Pe deasupra, duduia nu e duduie daca nu e insarcinata in luna a saptea.

Da frate, esti un mare viril futangiu, traiesti in saracie, n-ai bani sa-ti intretii familia, dar in schimb faci copii numai ca sa fie. Nu te gandesti ca n-ai cu ce sa-i intretii, nu te duce capul ca mai tarziu va trebui sa suporti anumite consecinte, ca va trebui sa faci anumite sacrificii si nici nu-ti trece prin cap sa-ti faci treaba cu ''caciulita'' de protectie.

Pentru unii e incostienta, pentru altii nepasare si nu conteaza ca esti un rrom ( ca sa o spun frumos) sau roman, conteaza sa pompezi bine, sa ai mostenitori carora sa le lasi un rahat si cam atat, sau sa ajungi la TV sa cersesti.

Trimiteți un comentariu