Andi Miron

Teparii si tepuitii

Teparii sunt argentinienii, iar tepuitii, ca intotdeauna noi, romanii. Meciul impotriva nationalei Argentinei, ce urma sa inaugureze National Arena, stadion de 119 de milioane de euro (pe hartie), iar 234 in fapt s-a anulat; adica fara Messi, Mascherano, Tevez, Zanetti, etc.

Pe ultima suta de metri, Sandu incearca ''sa dreaga cumva busuiocul'', incepand discutiile cu Portugalia, pentru un eventual meci, insa acesta nu depinde doar de portughezi, federatia noastra trebuind sa poarte negocieri cu Luxemburgul, cei care au deja programat un meci cu lusitanii.
Cat timp nici francezii nu vor sa joace cu noi, nici englezii, nici spaniolii, nici italienii, nu vad de ce ar veni Ronaldo pe National Arena. Oricum, chiar daca prin fericire acest lucru s-ar intampla, nu mi se pare corect ca ''nasul'' n-a mentionat nimic despre preturile biletelor, care in mod normal ar trebui sa fie mai mici, din moment ce Portugalia nu a ajuns inca la nivelul Argentinei. Mai mult, in cazul in care banii suporterilor li se vor inapoia, cei 25 de lei bagati pe gat la fiecare se fac uitati...

In ciuda tuturor neajunsurilor enumerate mai sus, un singur lucru este cert: forbalul romanesc este pe un fagas descendent din moment ce niciuna dintre marile puteri ale lumii nu binevoieste a intalni nationala Romaniei.

Trimiteți un comentariu