Andi Miron

Bunaciune sau nu

Femeile pot fi frumoase, sau urate luandu-ne dupa termenii generali. Gusturile nu se discuta, dar facand abstractie la exceptii, ei bine, femeile defapt nu se impart in doua categorii ci se impart in trei: urate, frumoase si bune. Acum intervine problema si anume confuzia dintre termenul ''frumoasa'' si ''buna''. Cam bizara treaba cu astia care cand vad pe pagina unei gagici de pe hi5 facebook o poza ca asta si-i fac complimente de genul: ''esti frumoasa, dulce, simpatica''.
Ba, deci nu merge, nu se potriveste. N-are cum sa fie frumoasa daca tu ii vezi absolut numai curul... eventual si un sfarc, sau daca tipa respectiva are o fata cam asa. Daca te mananca pielea si-ti arde de comentarii si like-uri si crezi ca merita, o apreciere credibila era ceva de genul scurt si la subiect de genul ''esti buna'', punct.

Ca sa nu mai existe dubii si pentru ca o imagine face cat 1 000 de cuvinte, aveti mai jos ''2 000 de cuvinte'' cu si despre doua femei total diferite, din toate punctele de vedere. Prima se incadreaza intr-o categorie, a doua in alta. Check this out!



Trimiteți un comentariu