Andi Miron

Cum alegi filmul pe care il urmaresti?

Poate fi premiera la cinematograf, dar daca e o drama plictisitoare ce folos... Poate fi o comedie, dar daca are 2,3 glume si alea seci mai conteaza? Iti pierzi o ora jumatate in sala de cinema si in acelasi timp mai bine de 10 lei?

Personal, consider ca intr-un film in care apare Di Caprio in rolul principal, sau Scarlett Johanson e zero daca duce lipsa de un scenariu bine intocmit si de o actiune care sa te tina captiv pana la sfarsit, de altfel e cel mai important lucru din punctul meu de vedere la un film. Partea cu distributia este un plus, un avantaj care in acelasi timp ii face pe cinefili sa opteze pentru filmul respectiv.

Imdb taxeaza cu exigenta cand vine vorba de evaluarea unei comedii mai porcoase si in general a filmelor de groaza. Niciodata nu ma influenteaza nota imdb, ci trailerul. Imi plac filmele thriller, comediile, filmele horror cat si dramele. Parerile, impresiile si comentariile celor ce au vizionat filmul conteaza foarte mult si pot influenta in acelasi timp probabil mai mult decat insipidul ala de calificativ de la imdb.

Un film nu e bun daca nu are sclipirea aceea specifica unui film de calitate, acea actiune captivanta; Va ofer si cateva recomandari care chiar merita: The Pianist (2002), un film exceptie in regia lui Roman Polanski, The Shawshank Redemption (1994), The Great Escape (1964), I am Legend (2007), Out Of Time (2003), Four Brothers (2005), Brooklyn Rules (2007) si pot mentiona si cateva comedii ca: Porky's (1982), The Hangover (2009) dar si cateva horror: Diary of the Dead (2007), Quarantine (2008), Night of The Living Dead (1968), Resident Evil (2002).

Dintre premierele din aceasta saptamana imi propun sa vizionez Horible Bosses, si Rise of the Planet of the Apes, film recomandat si de Badea ca super film.

Asadar, voi cum va alegeti filmul?

Trimiteți un comentariu