Andi Miron

Plangaciosii din blogosfera


...se mai numesc si frustrati.

Teoretic, un articol se face pe baza unei idei care chiar te atinge pe tine, (autorul articolului respectiv) si care trebuie sa fie in acelasi timp de interes general. Uite, eu personal nu-i inteleg pe papagalii astia care isi fac publice gandurile lor putin prea importante pentru publicul larg: se plang ba ca n-au trafic, ba isi plang de mila ca sunt injurati ori pe Twitter, ori pe blog sau cei care ''te tin la curent'' pe tine ca cititor, cu vacantele prin care pleaca sau prin ce restaurant mai mananca.

Pai frate, cum sa nu fii injurat de toti Dumnezeii cat timp faci articole de genul: ''Maine plec la mare... in Antalya'', ''Poimaine plec la munte... in Salzburg'' iar restul de continut e zero... Bine, motivele pot fi nenumarate: ai o fata care cere prea multi pumni, maicata face all inclusive si nu lasa bonul, etc. Nu inteleg scopul tipurilor astea de articole; te plangi si spui ca nu esti deloc afectat, ba din contra... Ei bine, o postare de genul asta nu face decat sa demonstreze ca esti un figurant care sufera de atentie; si cand spun atentie fac abstractie la comentariile gen: ''esti un cretin'', ''lasa-te de blogging''.

2 comentarii

"Pai frate, cum sa nu fii injurat de toti Dumnezeii cat timp faci articole de genul: ''Maine plec la mare... in Antalya'', ''Poimaine plec la munte... in Salzburg'' iar restul de continut e zero... Bine, motivele pot fi nenumarate: ai o fata care cere prea multi pumni, maicata face all inclusive si nu lasa bonul, etc."

"Pe langa Costinesti intamplarea a facut sa poposesc anul acesta si la Eforie... Sud, dupa care urmeaza Mamaia. Pana acum nu am mai fost niciodata in Eforie si am zis sa incerc, mergand cu premiza ca nu strica sa mai schimb aerul."

Reply

@ anonim: e o diferenta... foarte mare...

Reply

Trimiteți un comentariu