Andi Miron

Hollywood dream

Ei bine, la Hollywood nu esti primit daca figurezi in distributia filmului pe postul de carator de apa. Cinematografia in Romania merge ea cum merge si cum stim ca romancele arata bine, strainii profita din plin de acest lucru:

După Elena Hueanu, o altă româncă şi-a pus la bătaie nurii pentru a-l vrăji pe Jean Claude Van Damme! Asistenta lui Luis Lazarus de la Zeus TV, Roxana Alina Albaţa, joacă rol de prostituată, în producţia „Six Buletts”, care se filmează de ieri pe platourile de la Buftea.Roxana interpretează în film o prostituată, care este agăţată de Van Damme într-un bar de noapte şi dusă în camera de hotel.  scrie Click

Mai mult, o alta romanca pe nume Alina Puscau va aparea topless in ''Conan the Barbarian''. Nu stiu ce rol va avea, in schimb va aparea goala intr-o scena. Restul nu mai conteaza. Filmul a avut premiera in Romania pe 19 august iar daca vrei sa-i vezi sanii Alinei Puscau 3D, esti asteptat la cinematograf. Una peste alta, romanii sunt buni caratori de apa si femeile numai bune pe post de tarfe atat in filme cat si in spatele scenelor indiferent in ce colt al lumii ar fi.


Trimiteți un comentariu