Andi Miron

Ce citim

In mare parte, cei care treceti pe aici cititi intr-o proportie consistenta bloguri... pe langa reviste, ziare si carti (cartile fiind un subiect tabu in viata romanilor). Eu tind sa cred ca majoritatea dintre cei ce urmaresc din cand in cand activitatea blogosferei mai rasfoiesc cate o carte.

Personal, accesez din cand in cand bloguri la intamplare. Cand e vorba de presa, de un editorial, iau la rand principalele titluri ale ziarelor online si ale televiziunilor de stiri. Cat despre presa scrisa, ocazional, atunci cand sunt in tren sau parcurg un drum lung cu masina cumpar o Gazeta sau un Pro Sport cu care sa-mi ocup timpul. Cat despre reviste, abonamentul la Forbes soseste lunar prin posta. Pe langa clasicele reviste de barbati Playboy & FHM, recomand Men's Health.

A fost o perioada cand cumparam Descopera... Intre timp a mai aparut o chestie interesanta; Focus se numeste, a ajuns la al doilea numar. Daca va plac cartile de dezvoltare personala sau cele de business,  recomand Capital, care vine la pachet cu niste carti care va pot trezi interesul.

Voi ce cititi, sau de unde va luati ''doza'' zilnica de informatie?

Trimiteți un comentariu