Andi Miron

Ce urmarim toamna asta

Ca deobicei, indiferent de sezon, cele mai savurate filme de pe pelicule raman filmele de actiune, SF-urile si comediile.

Toamna aceasta a debutat cu un film care se anunta interesant si ma refer la Johnny English - partea a doua, un film de multa lume asteptat, cu un personaj principal care nu are nevoie de absolut nicio prezentare. Nu mai are importanta ca il cheama Rowan Atkinson, ramane acelasi Mr. Bean, personajul ce l-a facut consacrat, un personaj unic de asemenea.Imi propun sa vad ''Johnny English Reborn'', avand in vedere cronicile, calificativele pozitive si recomandarile... Un film interesant va fi ''Tower Heist'', ce va avea premiera in noiembrie, ce-i are in prim'plan pe Eddie Murphy si Ben Stiller; un film pur american in care Ben Stiller si Eddie Murphy sunt niste simpli angajati la un complex luxos de apartamente care vor trai niste aventuri de neuitat, totul pornind de la un plan de razbunare pus la cale unui escroc miliardar.Ceva cu totul inedit se pregateste in luna care tocmai soseste, luna octombrie in care va fi premiera ''The Three Musketeers''. Da, ''Cei trei muschetari'' si da, cu Mila Jovovich si Orlando Bloom in distributie.

Apropo, stiati ca in Will Smith si Martin Lawrence s-au pus pe filmat Bad Boys III? In fine, pana in 2014 cand va fi lansat filmul mai e ceva de asteptat...

Trimiteți un comentariu