Andi Miron

Gazonul de unica folosinta

Da, e o inventie pur romaneasca gazonul de unica folosinta. Durata de folosinta este  exact aceeasi ca a unui pahar de unica folosinta, ca a unei perechi de chiloti sau de sosete, sau ca cea a unei tarfe. Toate se folosesc o singura data.

Dupa cum spuneam aici, inauguram cu francezii; 250 de milioane de euro/ 55.000 locuri. Stadionul nu a fost structurat cu o pista pe care puteam organiza un eventual eveniment de atletism; si mai mult clacam la capitolul siguranta, pe care pune extrem mai mult pret FIFA, ceea ce e absolut normal.

Gazonul este ''de unica folosinta'' (si costa milioane bune) si automat nu putem gazdui un eveniment, un concert pe National Arena unde sa fie amplasata o scena; Otelul Galati nu va juca in Champions League pe Stadionul National; Mai mult atat, nu ne intalnim cu Ungaria, Bulgaria sau Moldova, asa, ca intre vecini... Iar daca jumatate din gazon va zbura pana la pauza va ajunge departe vestea. A, sa va mai amintesc ca in 2012 gazduim finala Europa League?

Pana atunci vedem ce va fi in seara asta: poate va ploua cu scaune, poate vine Jimmy Jump la meci, poate bate Romania (glumeam).

Trimiteți un comentariu