Andi Miron

GSP-ul e tare

... pentru ca este compus dintr-o echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Impreuna cu DigiSport, din punctul meu de vedere au cele mai buni emisiuni iar cand vine vorba de specialisti sportivi, moderatori, analisti, ii au pe cei mai buni, oameni care stiu cu ce se mananca fotbalul si sportul in general, spre deosebire de imbecilii de la sport.ro cu : Banciu, Mironica, Lipovan.

Atat cei de pe sticla cat si cei ce lucreaza din spatele camerelor, de la paznic pana la cei de la birouri, sau pana la moderatori, nota 10! Am avand ocazia de a fi prezent si de a lua parte recent in culisele GSP TV, in mijlocul unor specialisti. Locuind in zona centrala, nu pot spune decat ca sediul e situat la mama dracului, la iesirea din Bucuresti spre Otopeni.

Dintre cei care au curajul sa se afiseze la tv, spun asta pentru ca multi nu-si au rostul (ii aveti enumerati mai sus), iata-i pe cei mai buni: Decebal Radulescu, Andrei Vochin, Ovidiu Ioanitoaia, Marius Mitran, Radu Paraschivescu, Ilie Dumitrescu si Matei Udrea (da, de pe la sport.ro). Precizez ca Gsp este poate singura televiziune de sport ce ofera bilete la meciuri suporterilor, prin organizarea a diverse concursuri.

Asadar, ''Petrica, schimba de pe sport.ro!''.

Trimiteți un comentariu