Andi Miron

Curvele de maine

Observ de ceva timp un fenomen in randul domnisoarelor (ca sa o spun frumos) de 17-18 ani, un fenomen care nu stiu de cat timp a luat amploare, insa a devenit o moda, un adevarat trend in randul fetelor de liceu. Probabil ca este un vis, o aspiratie.

In principal e un trend in sine de cand lumea ca liceene ''studioase'' sa traga o fuga printr-un club, ca poate, poate pica ceva: un fraier chel cu BMW si de ce nu, cu cat e mai tanar cu atat mai bine, execelent chiar. Ei bine, cu stim ca evolueaza tehnologia, evolueaza si aspiratiile. De exemplu, noul fenomen despre care va spuneam mai sus se refera la acele domnisoare de 16, 17, 18 ani care nu numai ca viseaza sa devina animatoare, sa danseze pe cuburi in bucile goale; mai mult de atat, reusesc! Bineinteles, pozele de la ''locul de munca'' nu lipsesc de pe facebook.

Doritoare sunt, cat despre patroni, sau ''manageri'', asa cum le place sa li se spuna ''smecherilor'', de ce ar refuza o bucatica tinerica? ''Carne tanara avem, salarii de criza se servesc, voluntari avem. Perfect! Ca sunt minore, nu mai conteaza.'' Acest tip de job de noapte sta la baza piramidei. In varful piramidei, la care exista multe aspirante, la care toate viseaza insa putine raman, e postul de ficus in mizerii de emisiuni gen Capatos.

Pe langa asta, fiecare face banii cum poate, cu ce poate si prin ce mijloace poate. Good luck!; Cat pentru baieti, grija mare la ce va iese in cale. Daca nu, e de stiut ca exista si curve masculine.

Trimiteți un comentariu