Andi Miron

Pasiuni macabre

Imi plac filmele, poate prea mult, deci sunt un cinefil inrait. Imi plac filmele de actiune, thrillerele in mare parte, comediile si de ce nu, unele filme horror. Unele filme horror sunt chiar bune. Iar aici ma refer la cele cu un scenariu captivant, cu o povestioara interesanta, originala, un subiect interesant care sa nu te plictiseasca.

Intrand mai in detaliu in subiectul ''filme horror'', stim ca filmele de groaza, in mare parte sunt cu mult sange, ochi scosi, ceea ce nu se mai numeste film, ci pur si simplu ceva care te face sa decartezi tot ce ai mancat si ai baut inainte. De pilda, cel mai relevant exemplu ar fi seria Hellraiser, o serie mizerabila si bineinteles, supercotata de catre amatorii genului.

Cand am chef sa vad un film faca asta pentru a ma relaxa, pentru a rade (in caz ca este vorba despre o comedie), ci nu pentru a-mi lasa ''lista de bucate'' pe jos. In fine, in caz ca avem amatori ai acestor tip de filme, amatori al filmelor Hellraiser sau Freddy Kruger le cerem argumentul ''pasiunii'' lor.

Trimiteți un comentariu