Andi Miron

RMA fail

Azi dimineata a mai luat capat o editie Romanian Music Awards, desfasurata de data aceasta in Brasov. Organizarea a fost mai proasta decat in anii precedenti, cand evenimentul muzical a avut loc in Craiova. Pe asta, transmisiunea televizata, pentru cei de acasa a fost deplorabila.

Este mult de discutat, insa ce-i cert este ca playback-ul a fost la ordinea zilei, muzica mai putina. A fost o combinatie multi craci goi + playback.  In fine... Mult respect pentru Voltaj, Vunk, mereu originali, impreuna cu Antonia si Raluca, doua soliste bune care ar putea face un duet excelent. Mai mult, nu am sa inteleg niciodata chestia cu nominalizarile la piese vechi de mai bine de un an.

Cel mai mult mi-a placut show-ul Andreei Banica & Sayo ce il aveti in clipul de mai jos. Show-ul celor doi, cu robotii este un concept preluat din strainatate, insa e ceva nou pentru Romania. Sayo a fost ''the best'', ce aduce putin a Deadmou5 cu acea casca/masca pe cap. Cam atat... In rest tiganeala la greu si pot face referire si la concept; de exemplu: la ''decernarea'' premiilor, foaia cu castigatorii este scoasa din sutienul unei dudui banale imbracata intr-un cojoc. Urat, kitch pur!

Trimiteți un comentariu