Andi Miron

Top 50 cele mai puternice branduri romanesti 2011

Brand Ro - intoarcerea la radacini...

Astazi, 8 septembrie 2011, a avut loc in Bucuresti cea de-a II- a editie a  evenimentului Brand Ro organizat de Revista Biz, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate brandurilor, proprietarilor acestora si celor care pun umarul la construirea lor.

In cadrul evenimentului de anul acesta a avut loc si lansarea celei de-a doua editii a cartii “50 Cele mai puternice branduri romanesti”, carte care are la baza un studiu de piata realizat de Unlock Market Research.
Conform studiului realizat de Unlock Market Research cel puternic brand romanesc este Borsec care isi mentine primul loc si in acest an. Deasemenea 6 din cele 10 branduri se regasesc si in topul de anul trecut; scrie FMCG.

Vestea buna este aceea ca sase din cei zece fruntasi in 2010 sunt in top 10 si in 2011. Acesta este evident un semn de sanatate a marcilor respective. Inseamna ca avem cu ce, trebuie doar sa stim cum sa valorificam. 

Cele mai spectaculoase cresteri, in clasament fata de anul precedent au fost inregistrate de marcile Kandia, Gerovital, Primola, Elmiplant, Perla Harghitei, Petrom, La Dorna, Zuzu si Covalact.

Iata-le pe cele 50:

Trimiteți un comentariu