Andi Miron

Un show de noapte misto

Antena 2 l-a dat afara pe ''Manuta'' ca era praf si l-a luat pe Andrei Duban, un showman foarte tare. Nu am urmarit aproape niciodata un show de noapte, insa cel prezentat de Andrei Duban de pe Antena 2 ''Late Night Show'', e foarte tare.

Aduce un aer oarecum occidental iar subiectul principal pe care se discuta este divertismentul... ca doar este un show de divertisment, plus cate ceva din lumea filmului, a sportului. Totusi e altceva in afara de cancanuri, Capatos si Diaconescu. Invitatii sunt de calitate, iar Duban este maestru in bancuri.
Recomand emisiunea: de luni pana joi, incepand cu ora 23:30.

''Emisiunea este o alternativa buna a noptilor de luni pana joi, cand, dupa o zi nebuna la  munca, prin oras sau chiar in vacanta, ai in sfarsit ocazia sa razi pe bune, sa te miri pe bune, sa nu adormi prea curand.''

Cu toate astea, Antena 2 incepe sa se ridice incet, incet devenind poate lider in zona entertainment daca e sa luam in calcul show-urile lui Morar, a lui Brancu si Duban, care te tin in fata televizorului o zi intreaga (daca n-ai altceva mai serios de facut).
 

Trimiteți un comentariu