Andi Miron

Alternative de toamna/iarna

Am intrat cu o intarziere de o luna in anotimpul de toamna, in acelasi timp si foarte brusc. Au fost patru luni de caldura, distractie, vacanta, iesiri in aer liber. Zilele de toamna sunt ploioase, iar cele de iarna a naibii de reci, dar pe de-o-parte frumoase. Personal, toamna nu imi arde de plimbare, sau cel putin evit plimbarile in lunile octombrie - noiembrie... Daca ninge, da, e fain.

In plus, odata cu schimbarea vremii, pe timp de scoala ce facem? Mergem la mall! Daca nu era mall-ul ce ne faceam? Unde mai luam o gustare, ne mai destindeam putin, ne mai intalneam cu tovarasii, mai vedeam un film, decat la mall? Bine, multi vin la mall doar sa fie vazuti... sa-i vada toata lumea cu cat de multa smecherie si pasiune musca ei din burger.

In vara, Bucurestiul era pustiu pentru ca toata lumea era plecata la mare. In schimb, din luna octombrie pana in martie cel putin, mall-urile vor fi arhipline, ca in fiecare an, bineinteles. De asemnea, traditionala ocupatie a ceteteanului este mersul la cinema. In sezonul rece obisnuiam anul trecut sa merg cam o data pe saptamana la cate un film. Iata si cateva filme ce vor avea premiera in urmatoarele luni:

Noiembrie: Margin Call, Tower Heist, Immortals, Jack and Jill.
Decembrie: Puss In Boots, Straw Dogs, New Year's Eve, Arthur Christmas, Mission: Impossible - Ghost Protocol, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, The Girl with the Dragon Tatoo
Ianuarie: The Darkest Hour, The Muppets, Julia's Eyes, Underworld: Awakening
Martie: Ghost Rider: The Spirit of Vengeance, The Big Year, The Hunger Games
Aprilie: American Reunion, Battleship

Se anunta niste filme misto, in special in decembrie, luna in care agenda este plina de premiere interesante.

Trimiteți un comentariu