Andi Miron

Cine-i Huidu?

Pseudo-prezetatorul asta blocheaza posturile de stiri pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut, cateva saptamani, sau luni bune nu erau loc de alte stiri in afara de Huidu care a dat cu capul de copac la ski. In 2011, se repeta treaba, numai ca de data asta gluma s-a ingrosat pentru acest individ care ''a reusit'' marea performanta, 3 dintr-o lovitura.

Pe langa canalele de stiri blocate cu ''Huidu se caca'', ''Huidu e la spital'', ''Huidu este oligofren'', accidentul provocat de Huidu face ca emisiunea lui idioata sa fie lasata pe mainile lui Cotcodac (textier ''de mare succes'', scenarist, prezentator, one man show de toata jena) si mai ales prognosticul: trei suflete care nu mai exista printre noi, mai mult, familii ce sufera in urma pierderii apropiatilor.

In concluzie, Huidu ar trebui sa se gandeasca la niste masuri de preventie pentru viitorul apropiat al lui si anume: sa aleaga gelul de dus si nu sapunul. Stiti cum e, sapunul aluneca, gelul de dus este in ambalaj de plastic, automat cresc si sansele de supravietuire... pentru o zi. Asta in caz ca nu devine proprietatea privata a cuiva in parnaie.

Trimiteți un comentariu