Andi Miron

Este David Guetta No.1?

David Guetta l-a detronat pe, Armin Van Buuren, numarul 1 timp de patru ani de zile, francezul fiind votat de catre fani drept cel mai bun dj din lume dupa topul revistei Dj Mag, ce realizeaza anual topul 100 al celor mai tari dji alesi de catre fani. Anul acesta, Armin Van Buuren a ramas pe podium, coborand insa pe locul 2, Tiesto ramanand pe locul 3.

Atat Avicii, Afrojack, Dash Berlin cat si Swedish House Mafia au avut urcari spectaculoase in clasament, in timp ce ATB, artistul pe care l-am pozitionat in ''pole position'' in perioada de voting, a cazut 4 locuri, coborand pe locul 15, iar Paul Van Dyk a scazut 5 locuri, clasandu-se pe 11.

Problema apare acum... Merita David Guetta titlul de cel mai bun dj, avand in vedere faptul ca a fost huiduit la scena deschisa la decernarea premiilor, la Passenger Terminal din Amsterdam? Multi contesta faptul ca ar merita si de asemenea din punctul meu de vedere, francezul nu este cel mai bun. Topul este unul ce reflecta popularitatea, nu talentul. Deci, decizia votantilor trebuie respectata. Este ca in fotbal: Eu tin cu Chelsea, dar Barcelona e cea mai populara si recunosc, spaniolii ii bat la foc automat pe englezi. In cazul asta trebuie sa recunosc ca, David Guetta este mai popular decat ATB.

David Guetta ar avea sanse chiar si la ''artistul anului'' daca e sa ne luam dupa productiile, piesele, albumele scoase. Adevarat, prea comerciale, totusi. Ganditi-va cum ar suna: ''David Guetta, special guest @ Liberty Parade 2012''. Urat.

Trimiteți un comentariu