Andi Miron

Doua cuvinte: ''Jeremih'' si ''Paulesti''. Au ceva in comun?

Nu e Jeremih 2 Pac, insa este cunoscut in intreaga lume, mai ales dupa hit-ul scos acum cateva luni in urma, in colaborare cu 50 Cent, ''Down on me'', o melodie care desi imi provoca o stare de voma nu scapam de ea: o tot auzeam ori de pe un telefon mobil, ori in masina la radio, ori intr-un magazin, si-asa mai departe. Din ultimul timp, s-a mai stins melodia asta; chiar n-am mai auzit-o in ultimele 3 saptamani.

In fine, revenind la artist, va concerta in Paulestii Noi, miercuri - 5 octombrie inseamna ceva, atat pentru Romania si mai ales pentru Paulesti, tinand cont ca este vorba despre o deplasare tocmai din America a unui cantaret cunoscut pe plan mondial. Apropo... A mai auzit cineva de Paulesti? Defapt nu Paulesti, pardon. Paulestii Noi.

De ce concerteaza in Paulestii Noi? In primul si in primul rand Paulestii Noi este un barlog ( asta banuiam cu totii) de pe langa Ploiesti. In al doilea rand, concertul lui Jeremih va avea loc intr-un club al unui baietas al naibii de bogat, totodata show-ul va avea loc in clubul acestuia, Club Sky, un club select, insa cu un amplasament oribil. De asemenea, Club Sky a fost promovat la tv cu ceva timp in urma.

... ca si in fotbal. Daca ai bani, FC Pantelimon poate castiga Liga I.

Trimiteți un comentariu