Andi Miron

Intalnire de gradul 0 cu ''diavolii rosii''

Voi avea ocazia de a asista la inca un macel al Otelului Galati, sincer, o echipa ajunsa nu stiu cum in grupele Ligii Campionilor. Nu Otelul e important. Important este ca meciul de acasa al Otelului ii va avea ca oaspeti pe traditionalii campioni ai Angliei, Manchester United. Pe langa asta, voi avea placerea a pasi pentru prima data pe National Arena, ''incredibila arena'' fara finisaje.

Rooney, Giggs, Nani, Vidic, Ferdinand si bineinteles, vesnicul Sir Alex Ferguson (unul dintre cei mai experimentati antrenori din lume si poate cel mai bun) intr-o singura seara... intr-o seara de cosmar pentru Otelul Galati, adica in meciul retur ce se va disputa in data de 18 octombrie, intr-o marti. Toata lumea spera, chiar si Otelul spera ca cei mai populari jucatori al lui Manchester sa nu fie menajati pentru meciurile de campionat.

Din pacate nu va mai exista suspans. Otelul are deja doua infrangeri, vine a treia odata cu meciul din deplasare, la englezi acasa, sansele la locul trei nu mai exista teoretic. Bine, niciodata nu au existat sansele, dar asta este fotbalul romanesc, traim doar din sperante. Una peste alta, sunt convins ca va fi o atmosfera superba si mai mult de atat, exista posibilitatea ca stadionul sa fie aproape plin. Daca nu acum atunci cand?
Si pentru ca s-a facut un ''update'' la gazon, merita spectacolul.  In fine...

Ne vedem la meci!

Trimiteți un comentariu