Andi Miron

Otelul - Manchester @ National Arena

Se anunta un mare meci, meci in care bineinteles, Otelul Galati era considerata victima sigura. Asa a si fost, insa oaspetii nu au impresionat in niciun fel.

Despre joc: Jocul a fost slab, cu putine ocazii si cand spun slab, ma refer in primul rand la Manchester, echipa de la care toata lumea astepta spectacol. Au jucat mult in flancuri cu Welbeck si Nani, insa prea putin le-a iesit, reusind sa inscrie de doua ori prin Rooney, din doua penalty-uri. Este de apreciat determinarea cu care au abordat jocul galatenii.

Restul; Dorinel Munteanu a stat in picioare tot meciul, iar Alex Ferguson a stat pe banca, ridicandu-se doar la pauza pentru dezmortire. Cat despre stadion, nu arata ca o arena ce poate gazdui finala Europa League. Mai au mult de munca, finisajele lipsesc cu desavarsire.

Au fost aproximativ 29 000 de suporteri. Numarul suporterior este vazut ca unul dezamagitor de catre analisti si sincer, nici nu aveau cum sa fie mai multi. A fost atat de frig incat mi-au inghetat picioarele.
Otelul a avut o galerie frumoasa si numeroasa, Manchester o galerie si mai numeroasa insa mai timida.

Pe langa asta, atmosfera creata de catre meltenii romani a ramas aceeasi: cand echipa oaspete ataca sau crea o faza de atac/contraatac, ''oamenii'' nostri ii fluierau si huiduiau , astfel creandu-se o atmosfera care te facea sa te intrebi daca nu te-ai pierdut prin cireada vacilor in calduri.1 comentarii:

frumos stadion, pacat de cei care-l folosesc...:)))

Reply

Trimiteți un comentariu