Andi Miron

Un Big Mac? Nu, merci!

Vi s-a intamplat vreodata pur si simplu sa va saturati de sandwitch-urile, cartofii si toata mancarea de la Mc Donald's? Mie da si asta de curand, pentru a doua oara. Chestia asta se intampla cand devii mai mult decat un consumator fidel al lantului international de restaurante Mc Donald's.

Dintotdeauna, de mic fiind, de la varsta de 4, 5 ani cand cumparam un Happy Meal doar de dragul jucariei, pana in prezent, cand fiind singur pe-acasa si bineinteles, nu ma apuc de gatit, ci alegand solutia salvatoare si rapida, aceea de a trage o fuga pana la Mc, ma pot clasifica in categoria clientilor fideli ai Mc Donald's-ului. Nu KFC, nu Chicken Stuff, nu Burger King, nu Spring Time, ci Mc Donald's! Dupa cum spuneam, de la atata mancare congelata, apoi incalzita si ''preparata'' de personalul restaurantului rege pe nisa sa, mi s-a cam acrit si cred ca am sa iau o pauza.

... pana imi revine pofta. Pana atunci, fac un tur pe la shaormeriile traditionale turcesti de prin zona. Ce ti-e si cu adictia asta; ba te lasa, ba te ia.

Trimiteți un comentariu