Andi Miron

Ce inseamna sa fii elegant

Si ma refer la tinuta fiecaruia, din viata de zi cu zi... Vestimentatia poate recomanda un om ca este elegant sau nu. Din punctul meu de vedere, eleganta inseamna bun gust, stil si nu in ultimul rand, atitudine.

Eleganta nu este data de cate lanturi de aur ai la gat sau de cate camasi roz Versace ai, caci daca asta ar si insemna, ai deveni un Romeo Fantastic, implicit, ai duce lipsa de bun gust si stil. Fiecare are propriul stil vestimentar, dar ca si varsta, nu are scuza atunci cand eleganta devine kitch.

Totul tine de cum iti alegi hainele, cum le asortezi, cum le potrivesti in functie de ocazie si ceea este cel mai important: nu purta numai haine in care te simti bine, ci poarta haine care iti avantajeaza constitutia fizica.
E total hilar sa vezi o grasa de un metru, putin peste 20 inaltime cu niste gambe de rugbysta/picioare de porc, acoperite cu o pereche de pantaloni cu turul lasat (care creaza impresia ca respectiva n-a mai apucat sa-si faca nevoile la toaleta) sau si mai rau, cu niste colanti. Cele mai mici detalii, cum ar fi accesoriile pot da de gol un cocalar sub acoperire.

In mare, cei care vor sa para eleganti isi pun toate tinichelele gasite la fiare vechi, cat mai lucioase, haine cat mai lucitoare pentru a iesi in evidenta si nu intr-un mod pozitiv, ci intr-un mod cat se poate de romanesc.

Apropo, n-am mai vazut cocalari-emo, dinaia cu bretonul taiat oblic cu ciobul.

Trimiteți un comentariu