Andi Miron

Diferenta dintre Vocea Romaniei si X Factor

De doua ori am vazut X Factor si de doua ori Vocea Romaniei. S-a vazut clar diferenta dintre cele doua, motiv pentru care cei de la Pro Tv au si inregistrat un rating mai mare de fiecare data cand emisiunile erau difuzate in premiera, spre deosebire de X Factor.

Ambele show-uri au juriu (ce dracu cauta chelul ala de la Antena in juriu?), amandoua mananca bani frumosi din voturile publicului, amandoua ofera premiul cel mare din partea unor sponsori, respectiv branduri de telefonie mobila, amandoua au rating bun, amandoua au reluari in aceeasi zi.

Diferenta? Calitatea participantilor si asta conteaza cel mai mult avand in vedere ca se cauta ''vocea Romaniei'' si ''factorul X''. La acest capitol, Vocea Romaniei este net superioara  X Factor. La X Factor am vazut multi care au falsat si al naibii de mult, spre deosebire de emisiunea preluata de Pro Tv in care am vazut zeci de artisti (multi cu o oarecare experienta in lumea muzicala) si de voci absolut impresionante.

In momentul de fata nu vad mai mult de 2-3 participanti la X Factor care ar merita premiul cel mare.
La Vocea Romaniei, treaba sta cu totul si cu totul altfel: competitia este mult mai stransa (intr-un sens bun). Au plecat oameni cu voci mult mai bune decat a celor ce inca se afla in concursul X Factor.

Trimiteți un comentariu