Andi Miron

Grevele, niste simple subiecte de presa

De doi ani incoace, bugetarii organizeaza mitinguri si proteste. Cum sunt organizate aceste ''greve'' de catre cadrele didactive de exemplu? Foarte prost. Sunt organizate tot de catre niste incompetenti de la sindicat, fara vlaga si tupeu de militant.

Ei bine, creierele astea a naibii de ''evoluate'' numinte cadre didactice, numai o mica, mica pondere din ei fac greva. Acea particica ce injura Guvernul neincetat merge si face greva o ora, doua, chiar si mai putin daca e frig. O ora, doua, tacuti, parca sa nu deranjeze pe nimeni... Marea prostie vine acum: mitingurile sunt organizate dupa ore.

Pe bune, ce partid aflat la putere nu si-ar dori ca sclavii sa-si faca datoria, iar dupa ore, eventual in drum spre casa sa mai dea o injuratura in strada. E perfect! Eventual, inca niste procente in minus din leafa si nici nu s-ar cunoaste vreo schimbare.

Din punctul meu de vedere, mascaradele astea numite greve, proteste, raman niste glume proaste, niste tertipuri mediatice, fara substanta, de care toti ne-am plictisit.

Trimiteți un comentariu