Andi Miron

Milionar din intamplare

Un individ din Bucuresti, din zona Colentina a castigat la Loto acum cateva zile potul cel mare. Acum, tipul este urmarit de clanulrile ''mafiote''. ''Bietul'' om ramane tot cu conceptia unui om sarac. Ii este frica sa iasa din casa tocmai din pricina faptului ca micutii smardoi il urmaresc.

Un om cu scaun la cap ar face in felul urmator: pentru protectia propriei pieli cat si a banilor si-ar lua doua gorile de la BGS, sau de la alta firma, care in cazul unei probleme le-ar rupe dintii ''interlopilor'' clanurilor butoane, pastrama si salam.
Asta ar face teoretic pana ce se rezolva toate problemele pana la plecarea in alta tara cum ar fi Statele Unite. Acolo si-ar deschide propria afacere, sau propriile afaceri. Si-ar cumpara o casa mare si o masina pe masura, dupa care toate vin de la sine... doar daca ai cap...
Problema norocosului ce a castigat peste 5 milioane de euro la Loto ramane siguranta, care n-ar trebui sa fie in fond o problema avand in vedere calitatea ''clanurilor mafiote'' si ''banditilor'' din Romania.

Pe bune, prea multi prosti devin milionari peste noapte.

Trimiteți un comentariu