Andi Miron

Muschi vs grasime

Muschii in general si mai ales un corp bine structurat se realizeaza numai si numai prin foarte multa munca. Structurarea unui corp atletic cu muschi bine lucrati are multe beneficii si anume: odata cu cresterea masei musculare creste si forta, rezistenta, totodata si stima de sine, factor psihologic ce te face sa vrei mai mult si te ambitioneaza sa faci mai mult, ca orice obiectiv indeplinit cu succes.
Pe cealalta parte stim ca grasimea, bineinteles nu in exces reprezinta forta si mai ales presarata cu ceva munca in sala de fitness face ca respectivul sa detina o forta fizica de invidiat.

Dilema ramane care tipologie este mai folositoare, care dezvolta mai multa forta. De exemplu, luam mai multe sporturi pe categorii de greutate. Precizez ca, in cazul in care se apeleaza la anabolizante forta ramane aceeasi.
In skandenberg, Ion Oncescu poate bate pe oricine la masa, inclusiv sportivi cu greutate mai mare a acestuia, de 20-30 kg.
La tras camioane, Oncescu a fost foarte aproape sa-l invinga pe Radu Valahu, sportiv ce catareste cu aproximativ 20-30 de kg decat Oncescu.
Consider ca diferenta se poate vedea la turneele de Word Strongest Men, concurs la care se inscriu chiar cei mai puternici oameni, iar constitutia acestora, in mare este 60 % grasime, 40 % masa musculara.

Cat despre sporturile de contact, acest lucru nu are importanta. Asteptam meciul Brock Lesnar - Alistair Overeem, ce poate fi luat un exemplu de referinta pentru acest articol. Priviti constituia celor doi pugilisti aflati pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de greutate, insa constitutia fizica difera:

Trimiteți un comentariu