Andi Miron

Oprescu se da pe ''ECO''

Capitala va fi iluminată festiv cu peste 2,5 milioane de beculeţe ecologice, începând din 4 decembrie, iar, în premieră, pe mai multe clădiri importante din Capitală vor fi proiectate holograme având ca tematică Sărbătorile de Iarnă. Primăria Capitalei, cu ajutorul Luxten - care oferă gratuit sistemele de iluminat, va crea pentru bucureşteni, şi nu numai, atmosfera feerică dată de milioanele de beculeţe care vor împodobi străzile şi bulevardele, se arată într-un comunicat al autorităţii.

La fel ca în marile capitale europene, Bucureştiul va fi decorat exclusiv cu beculeţe de tip LED care, deşi sunt mai spectaculoase decât cele clasice, consumă de 10 ori ori mai puţin. Pe lângă milioanele de beculeţe, Primăria Capitalei, cu ajutorul specialiştilor şi al tehnologiei Luxten, a pregătit în acest an un element-surpriză. scrie Ring

Pana pe 1 decembrie ar trebui sa se instaleze toate luminile, luminitele si hologramele, ca pe data de 5 sa se si aprinda, la fel ca anul trecut. Anul acesta vor fi iluminate 21.3 km de strazi si ce aduce Oprescu nou pe langa beculetele ECO, vor fi proiectiile pe cladirile istorice.

Trimiteți un comentariu