Andi Miron

Pariez la Bet Cafe

As fi vrut ca acest articol sa fie platit, dar nu este exclusa o eventuala colaborare pe viitor, atunci cand blogul meu va avea 10 000 de vizitatori unici pe zi.
Nu sunt un parior infocat insa, mai fac cate un bilet la o anumita perioada de timp. Obisnuiam sa merg la cea mai apropiata casa pana ce am descoperit Bet Cafe Arena, cea mai misto casa de pariuri din Romania. Este raspandita in toata tara si este un proiect 100 % cum altfel, decat Dinu Patriciu.

Prioritar pentru Bet Cafe Arena este confortul clientului: plasme, meciuri live, curatenie si in principal casele de pariuri Bet Cafe Arena beneficiaza de spatii mari de desfasurare, obligatii pe care trebuie sa le suporte antreprenorii ce preiau franciza, conorm obligatiilor impuse in contract. Au si un site profesionist si un program de functionare extins.

Pe scurt, Bet Cafe Arena este cel mai curatel lor unde poti sta la o masa, bea un suc si face un bilet, fara a simti miros de boschetari, eventual lipiti de tine din lipsa de spatiu, ca la Stanley.

Trimiteți un comentariu