Andi Miron

Penibilii cu drepturi de autor

Si fac referire la baietii astia penibili care au tupeul de a se numi ''deejay'', artisti si mai mult, producatori. Taranoii de genul asta au aparut dintr-o data, ca ciupercile dupa ploaie; orice prost isi pune niste casti la urechi, eventual isi trage o freza de poponache, scoate o piesa penibila bineinteles, insa cu succes la majoritea de maimutoi si dupa, se retrage in grota din care a si venit. In plus, nu stiu de unde tupeul de a se afisa la tv cu pretentii de artist. Damn!

Au aparut ca ciupercile dupa ploaie nefacand nici macar un set la viata lor de rapeni sociali, sunt pur si simplu niste penibili carora nu le-a placut viata de bugetar si ce-au zis: ''Hai ca-s multi fraieri.''. Apreciez ideea lor de afirmare pe deoparte, dar la un moment dat devin stresanti ca vrei, nu vrei tot dai de fetele lor de cartite in mass-media.

Iata mai jos cateva exemple ce pot purta cu brio eticheta de ''cei mai penibili dintre pamanteni'', sau ''cei mai prosti din curtea scolii'' sau niste ''David Guetta in devenire'':Nu l-am mai pus pe strigoiul ala chel numit Sf Sava pentru ca il stim cu totii ce si cum face.

Trimiteți un comentariu