Andi Miron

''S-a furat mireasa!''

Nu stiu daca noi, romanii, suntem singura natie care mentinem acest obicei, insa este de prost gust, idiot, grotesc si nu in ultimul rand, tiganesc! Nu sunt rasist, insa termenul ''tiganesc'' este unul generalist, ce acopera o anumita categorie sociala existenta. Din pacate...

Nuntile, in general in Romania sunt concepute fara minte: de la simpla vestimentatie, pana la jalnicile obieciuri de prost gust. Vestimentatia cu camasa cu maneca scurta la sacou va ramane impamantenita pentru mult timp, dar si obieciul in care ginerica se trezeste ca i-au furat cumnatii femeia. Ha, ha, ce misto!
Dupa care, ginerica trebuie sa ''negocieze'' ca in targul de linguri cu respectivii, pentru inapoierea miresei. Deobicei se da de baut si mai mult de atat, la nuntile in care marea greseala este de a avea o orchestra cu solisti negriciosi, negriciosii se baga si ei pe fir cu ''...si o lada de bere pentru ochestra!''.

Ei bine, totul porneste de la gradul de cultura, gust, lucruri de care va spuneam si aici, lucruri de care ducem cu totul si cu totul lipsa.

Trimiteți un comentariu