Andi Miron

Tumblr, o chestie ce merita incercata

Tumblr.com este o platforma ce imbina live bloggingul cu traditionalul blogging, altfel spus, classic blogging + twitter. Fie ca este vorba de un text, imagini, video-uri, totul este incarcat rapid si simplu.

Pe langa asta, poti urmari activitatea prietenilor tai, iar daca tu ai un continut misto, de preferat sa fie actualizat zilnic, la randul tau, vei strange ceva followers. Tumblr este ceva mai lejer, mai simplu, platforma care, odata cu crearea proprii tale pagini, poti incepe sa postezi ce-ti trece prin cap, un banc tare, o poza haioasa, etc. intr-un timp redus.

Pe langa asta, notificarile apar in timp real, iar cea mai interesanta chestie, ceea ce si face site-ul cunoscut este ''reblog-ul'', optiunea ce face ca materialul postat pe un alt blog sa se posteze si la tine. Tumblr este o platforma de ''micro-blogging'' ce se diferentiaza de clasicul blogging prin viteza de accesare, dupa cum spuneam mai sus: din 2 cickuri ai postat melodia preferata sau altceva ce ai gasit interesant pe internet si merita impartasit.
Tumblr nu inseamna polologhie, articole de 1000 de cuvinte. Tumblr merge pe: ''scurt si la obiect''. In plus, este usor de folosit, astfel incat oricine sa poata sa-l foloseasca fara probleme. In Romania nu este atat de popular, insa in cativa ani vom constitui o comunitate.

Una peste alta, pentru cei deja familiarizati cu termenii ''Twitter'' si ''blogging'' si nu numai, recomand Tumblr!

Trimiteți un comentariu