Andi Miron

Dinamo nu merita titlul!

Meciul dintre Dinamo si Steaua, jucat in Stefan cel Mare a fost o mizerie in toata regula... pentru Dinamo... Cainii ''au prestat'' un joc deplorabil desi erau cotati ca favoriti. Deci, care a pus la pariuri pronosticul 2, adica bate Steaua, a castigat de 3-4 ori mai mult decat suma pusa pe bilet.

Desi sunt dinamovist, adevarul este ca nu am vazut Dinamo de acum 2-3 etape, ci o echipa adormita, absolut previzibila. Din punctul meu de vedere, in acest moment, un singur jucator de la Dinamo este batut in cuie si anume Djakaridja Kone. Este un rezultat rusinos, o infrangere acasa. Sa nu uitam, ultima intalnire dintre cele doua echipe a fost in vara 2011, in finala Cupei Romaniei ce a fost castigata de catre Steaua, un meci si mai dramatic.

Un lucru e cert: nu poti acoperi niste goluri in echipa cu niste jucatori de peste 33 de ani. Pur si simplu nu poti face performanta, tinand cont ca din Stefan cel Mare, in ultimii 3 ani au plecat jucatori ca: Lobont, Tamas, S. Radu, Pulhac (e mort de un an de zile), Helder, Molinero, Ropotan, Adrian Cristea, Andrei Cristea, Zicu, Torje. In plus, Dinamo a mai vandut jucatori ca O. N'Doye sau Margaritescu, inchizatori de baza, fara a le gasi inlocuitori.

Daca Dinamo pastra cel putin jumatate din jucatorii de mai sus, construia o echipa de neinvins in Liga I si mai mult, nu era umilita acasa de niste oieri ciuruiti de Petrolul Ploiesti. Nu poti face performanta nici cu niste actorasi grabiti sa plece in Bamboo dupa meci si in acelasi timp, cu un antrenor fara experienta.

La meciul etapei a XVI-a, din cate am vazut, au mai participat la derby: Savulescu, Dragomir, Tariceanu, Nastase, Tiriac, Capatos.

Dinamo ramane in continuare lider in campionat.

Trimiteți un comentariu