Andi Miron

Atunci cand cuvintele sunt de prisos


Au trecut mai bine de doua saptamani in care romanii protesteaza. Discursul lui Basescu nu a facut decat sa incite mai tare spiritele, insa vremea neprielica le tempereaza, bucuria chiorului. Basistii fac pasul inapoi, chiar si in blogosfera.

Cuvintele sunt de prisos, protestele pasnice nu-si au rostul. Am fost in Piata Universitatii 6 zile la rand si in mare, numai pensionari, restul persoane cu varsta +50. Vin primii, pleaca ultimii. Sunt putini, dar uniti. Trebuie sa constientizam ca am ajuns intr-un punct in care vorba buna nu-si mai are locul. Plus de asta, situatia in care ne aflam acum se datoreaza absentismului tineretului la vot, motiv pentru care tot tineretul trebuie sa sprijine restrul prostestatarilor, pardon batranilor din strada. Toata treaba asta imi da impresia ca salariile si alocatiile au crescut si numai pensiile au scazut.

Ei bine, acesti oameni trecuti de prima tinerete militeaza pentru drepturile tuturor si un sprijin ar fi binevenit, pe langa suporterii galeriilor de fotbal. Batranii nu pot mai mult de atat, nu pot devasta sediul PD-L singuri, nu se pot bate cu cei care le stau in cale.

Precizez ca bataile din Piata Universitatii au fost un subiect bun de presa si cam atat.

Trimiteți un comentariu