Andi Miron

Asa ceva nu-i deloc sexy

Ultimii ani au insemnat o perioada ridicola cand vine vorba de ultimele trenduri in materie de imbracaminte si incaltaminte. La femei de exemplu si mai ales din partea celor care pretind ca sunt sau cel putin vor sa fie sau sa para sexy, dau kicks, asta fiind parerea unui admirator al sexului frumos, care vrea mai mult. Toata admiratia fata de respectiva scade atunci cand vezi o cu o pereche de pantaloni cu tur lasat, ca niste bucati de carpa incurcate printre picioare, eventual niste hidosenii numite UGG-uri, niste incaltari grosolane.

Tot acest trend, ca vine vorba de mult prea popularii pantaloni stil harem sau UGG-uri, s-a bazat pe stilul de turma, ca si colantii, dar acolo este cu totul si cu totul o alta poveste. Plus de asta, cele doua elemente mult prea deranjante la ochi pentru barbati sau pentru mine cel putin, nu au aboslut nimic comun cu feminitatea ci mai degraba cu o caserita de la toaleta din Gara de Nord.

Concluzia: Fetelor, UGG-urile si pantalonii cu tur lasat nu sunt deloc sexy. Recomand niste jeansi mulati. Arata mult mai bine.

Asa nu:

Asa da:Trimiteți un comentariu