Andi Miron

A disparut Vadim


Vadim era acel om cu gura mare, care indiferent de presiunea opozitiei asupra celor din PD-L, a situatiei economice dezastruoase a Romaniei (ce a cunoscut un lung coboras), de emisiunea in care era invitat (la Gadea sau la strigoiul Capatos), de starea meteo, nu ezita sa iasa in fata sa-i injure pe mizerabilii de la PD-L.

In ultimul timp au avut loc multe manifestatii, multe ore de dezbateri la televizor, multe articole in presa, insa Corneliu Vadim Tudor a ezitat sa apara. Tinand cont ca era omniprezent si plus de asta, era un bun prilej pentru acesta de a-si mari amaratul de 5% in sondaje, nu s-a zarit mai pe nicaieri si daca da, prea putin fata de cum ne-a obisnuit. L-am vazut pe Antonescu, pe Mazare, pe Ponta de la USL, am vazut liderul PC, Partidului Verde chiar la acel miting la care s-au strans in jur de 15 000 de oameni. Intr-un mod surprinzator, numai pe Vadim nu. Practic singurul mijloc ce-l poate aduce aproape langa popor, media, a fost un mijloc neexploatat in ultimul timp de catre presedintele PRM, in momente cheie.


Acum multi ani, Vadim era un om de incredere al poporului, in care multi isi puneau speranta, speranta care a murit de fiecare data, odata ce autocarele portocalii si rosii isi faceau aparitia.

Din cate imi amintesc, Corneliu Vadim Tudor, la precedentele doua alegeri se clasa pe locurile 3-4, scazand in momentul de fata pe locurile 5-6.  De procentajul +50, de pe locul fruntas beneficiaza USL, iar pe locul 2, PD-L si stim si de ce (in cazul ''ambelor'' partide). Diaconescu vrea in Parlament, acumuland aproximativ 15% din sufragii ocupad pozitia a treia. Care i-o fi planul? Se lasa petit de popor sau o fi vreo dublura deghizata a puterii?

Eu zic sa-l dam disparut pe Vadim, poate, poate asa iese din scorbura, pentru ca la cacealmale se pricepe.

Trimiteți un comentariu