Andi Miron

Norocul tine cu cei mai buni

Steaua paraseste Europa League. Faptul ca echipa lui Gigi este o echipa romaneasca a dovedit asta, fara dubii, aseara. Mc Claren l-a scos din nou pe Becali, iar Steaua porneste cu speranta de a castiga campionatul. Este de remarcat faptul ca Iliesta a inceput cu o echipa de start mult mai bine cotata fata cea din meciul tur, de la Bucuresti:

Tatarusanu - Martinovic, Chiriches, G. Alves, Latovlevici - Bourceanu, Brandan - Prepelita, Tanase - Rusescu, L. Tatu.

A aparut Martinovic, care a facut o treaba excelenta, Latovlevici in flancul stang, un jucator exceptional, cu o conditie fizica foarte buna, viteza foarte buna si pe langa asta, cu un moral puternic. Brandan fost introdus pe postul de mijlocas central alaturi de capitanul Bourceanu, revenit in primul 11 dupa o suspendare.

Steaua duce lipsa de un antrenor bun. Stan declara ca joaca ofensiv. Total gresit! Stan nu a jucat niciodata ofensiv. Doar joaca cu jucatori ofensivi, reprofilati, pe posturi unde  nu dau randament. Rusescu mijlocas dreapta, Mihai Costea mijlocas dreapta, Florin Costea mijlocas dreapta. Daca Stan juca ofensiv cu adevarat, formula 4-3-3, sau chiar 3-4-3 era cea cu care trebuia sa joace fiecare meci. Ilie Stan joaca cu Tanase in banda stanga in loc, sa-l pozitioneze pe numarul 10 in fata mijlocasilor defensivi/ in spatele varfului de careu; Brandan este vazut de Stan un inchizator, post pe care nu a dat niciodata cel mai mare randament. Brandan a jucat mereu la Urziceni ori fundas stanga, ori mijlocas stanga.

Concluzia: Pentru ca Gigi sa faca performanta in cupele europene, mai are de bagat multi bani in echipa: jucatori, scouteri, antrenor.

Trimiteți un comentariu