Andi Miron

Poker 2

Sau cum sa nu-ti pierzi 2h din viata si 20 de lei la cinematograf...

Ii spun ''Poker 2'' pentru ca este continuarea primei parti si actiunea este aceeasi. Sergiu Nicolaescu l-a denumit ''Ultimul corupt din Romania''; cam lung numele, cam lunga lista de actori de mare clasa si nu intr-un sens bun. Pe langa faptul ca dupa trailer, filmul pare o productie de mana a doua, la fel ca si prima parte pe care regret ca am vizionat-o, este de recunoscut ca cinematografia, in Romania, in momentul de fata este sub media Europei (ca sa nu-l jignesc pe maestrul Sergiu Nicolaescu).

Consider ca traim intr-o criza regizorilor, scenaristilor, sponsorilor, actorilor, de unde si starea deplorabila prin care supravietuieste cinematografia din Romania, filmul romanesc in general. Actorii de teatru joaca in filme, actorii de film joaca la teatru. Sunt doua elemente contrastante; Bartos este si actor pe scena de teatru si actor in fata camerelor video - actor de film si entertainer. Banica toate la un loc.

Sunt scarbit si dezamagit de toate productiile cinematografice romanesti, filme trase pe banda rulanta, fara un scenariu captivant, actiune care sa te tina in suspans, filme evaluate de imdb cu note de 2, 3, cu actiune previzibila si cu actori ''polivalenti''. Cei care au vazut ''Nasa'' sau ''La bani, la cap, la oase'' stiu cel mai bine despre ce vorbesc.

Apropo... il mai facem pe Gigi Becali actor? I-as propune un rol principal in Titanic 2, cu Elena Udrea.

Filmul beneficiaza de un trailer sec, ce poate fi vizionat mai jos.

Trimiteți un comentariu