Andi Miron

Zapada? 112!Majoritatea romanilor se preteaza dupa articolul acesta. Dupa ultimele stiri, un satuc din Romania se confrunta cu o zapada care aproape ca ''le acopera casa''. Au venit jandarmii sa dea la sapa, in timp ce taranii stateau la caldurica in casa cu gura cascata, probabil zicand: ''wow, cat de misto da ala la sapa''.
Din acelasi sat: ''Vine zapada peste noi, ce sa facem?'', spune o grasa de varsta cuprinsa intre 35-45 de ani.

Aha, ii asteptati pe jandarmi sa dea zapada la oparte cu sapa, desi respectiva duduie putea trage dupa ea lejer un tractor cu incarcatura masiva.

Altii, tot din acelasi sat se plang ca au ramas fara lumina. Pai bai martalogule, pe vremea lui Ceausescu aveai lumina 3,4 ore/ zi, dupa care, turn off si asta la oras. In cel mai fericit caz, daca aveai lampa la sat, erai boier. Cat pe ce sa se planga oamenii ca nu prind cumva Antena 3 si eventual ca li s-au consumat bateriile la telecomanda. ''Haideti sa chemam un jandarm sa ni le schimbe.'' Media le acorda prea multa atentie unor ciumpalaci care sufera de lene si atat.

In jurul orei 14.00, Antena 3 avea pe burtiera: ''Sinistratii, salvati de catre autoritati''. Oare imbecilii astia stiu ce inseamna termenul ''sinistrat''? Eu zic ca nu.

Trimiteți un comentariu