Andi Miron

Basescu danseaza, romanii se mureaza

Dupa cum observam pe harta, in Romania, salariul mediu pe economie este de 162 de euro, adica aproape de 2 ori mai mic decat al ''pretenarilor'' nostri unguri, de sase ori mai mic decat al grecilor. Grecii au iesit cu parul in strada pentru a-si apara drepturile in fata unor masuri mult mai putin drastice luate de conducatori si plus de asta, in ciuda traiului luxuriant pot spune, comparativ cu cel din Romania. Bozgorii incearca sa tina sub papuc un stat adormit, amnezic, Romania, adica fiecare face ceva mai mult decat strictul necesar, acela de a supravietui.

Romanii raman aceiasi pasivi pe jumatate morti, parca pusi la murat ca niste dovlecei pe care-i scoti o singura data in an din camara, iarna. Spaima a intrat in mana de oameni adunata acum o luna-doua din Piata Universitatii. Pe langa protestul in sine, organizat intr-un loc complet nepotrivit si in ciuda pretextului total penibil, acela de ''protest pasnic'', dispare usor, usor si acela.

Harta de mai jos reflecta situatia absolut tragica prin care trecem, pasivitatea (presarata cu lene si prostie) poporului roman, plasandu-ne astfel printre ultimele locuri.

Trimiteți un comentariu