Andi Miron

Pepsi bate palma cu muzica buna si fotbalul

Se apropie Europeanul de fotbal si ieri, 26 martie s-a lansat spotul TV pentru Campania de fotbal 2012, ”Kick In The Mix”, în care fotbalistii de talie mondiala se muta în afara terenului, pentru un joc în inima multimii, la un festival în aer liber. Spotul, numit ”Crowd Surfing”, mixeaza fotbalul cu muzica si îi prezinta pe super-atletii Pepsi Lionel Messi, Didier Drogba, Fernando Torres, Frank Lampard si noii recruti Sergio Agüero si Jack Wilshere.

DJ-ul de renume international Calvin Harris joaca, de asemenea, un rol principal în spot, din spatele platanelor, antrenând multimea cu noul sau single “Let’s Go” feat. Ne-Yo – coloana oficiala a campaniei Pepsi 2012.Spotul va fi difuzat pe posturile de televiziune la nivel global începând cu luna aprilie 2012, o parte din acesta fiind filmat la Buftea.

Pepsi este un brand care stie sa se promoveze si pe langa asta, al naibii de bine. Din cate imi aduc bine aminte, Pepsi a mai colaborat cu fotbalisti ca David Beckham, Ronaldinho, Henry, Raul, Roberto Carlos, Zinedine Zidane, Patrick Vieira si multi altii.
''Let's Go'' (o poti asculta aici, integral) semnata Calvin Harris este o piesa dinamica, acel gen de piesa care te face sa te ridici necontenit de pe scaun, o piesa plina de entuziasm la fel ca si spotul, ce-l preconizez a avea un succes garantat.
Originala ideea si mai ales finalul spotului, in care Messi ii lasa fara tonomat pe ceilalti fotbalisti, ca si in realitate, fara minge.

Trimiteți un comentariu