Andi Miron

De azi mancam la Subway

Avem Mc Donald's, KFC, Burger King si uite ca vine si Subway, cunoscut lant american de tip fast-food. S-a deschis astazi in Bucuresti (Piata Victoriei - Bulevardul Nicolae Titulescu) primul din Romania, urmand sa se extinda in urmatoarele luni si in Iasi si Cluj.

Subway este in 99 de tari, fiind cel mai mare lant de restaurante fast food din lume in sistem de franciza, deci da, peste Mc. Scoteti-va din minte imaginea lui Ronald Mc Donald, gata cu cheeseburgerii, de azi mancam american burgers.

Cuvantul cheie ''Subway'' va circula mult pe facebook in Romania de-acum inainte, deci daca treceti pe acolo, nu omiteti Subway-ul din timeline. Pe langa asta, presupun ca restaurantul va fi dotat cu wi-fi.

Haideti sa vedem si niste preturi orientative postate pe ro.stiri.yahoo.com
Preturile pentru sendvisuri sunt cuprinse intre 8 si 9 lei, iar cei care vor sa-si ia sendvis dublu (30 cm), pot cere asta adaugand 5 lei in plus. O bautura racoritoare mica (400 ml) costa 4 lei, o apa la 0,5 l tot la fel, iar o cafea 4,5 lei. De asemenea, platourile de catering costa intre 68 si 88 de lei.

Trimiteți un comentariu