Andi Miron

''Walk of fame-ul'' de langa Cocor, o mizerie

Actorul Ştefan Iordache a primit, post-mortem, o stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, în semn de respect şi apreciere pentru întreaga sa activitate. integral, aici


Este o bataie de joc fata de marii actori/artisti marcati printr-o stea amplasata intr-un loc in care, orice om cu scaun la cap, sau cel putin care sa nu sufere de un retard mintal sever ar spune ca este imoral.

Pe langa faptul ca pozitionarea este total neinspirata, fiind luat ca punct de reper un centru comercial, nu un centru istoric, teatru (Teatrul National), ceva cat mai aproape de domeniul de activitate, asazisele stelute sunt pozitionate intr-o parte laterala a magazinului Cocor, aproape de trotuarul cel mai circulat probabil, din Bucuresti, unde zeci de mii de oameni il calca zilnic. Am inteles, nu Teatrul National... De ce Cocor si nu Unirea, sau AFI Palace Cotroceni atunci?

Culmea ironiei face ca din primavara pana in toamna, un pub de la parterul centrului comercial sa-si extinda terasa peste stelute. Deci, daca te duci la cafeneaua respectiva, este posibil sa dai de Stefan Iordache sau de Radu Beligan sub masuta.

Dupa cum observam, stelutele sunt si asimetrice. 

Foto
Nu, nu seamana deloc cu asta.

Nu m-ar mira ca maine, poimaine sa se puna stelute in fata la Bamboo, doar asa simbolurile ar trece observate.


Trimiteți un comentariu