Andi Miron

12 puncte pentru Mandinga!

Mandinga a ajuns in finala, aflandu-se printre tarile favorite la castigarea editiei Eurovision de anul acesta. Din punctul meu de vedere, Romania merita sa castige editia de anul acesta pentru ca avem trupa perfecta, show-ul perfect, piesa perfecta: cei de la Mandinga au o melodie buna, vioaie, care face sa te ridici de pe scaun instant, usor de memorat. Elena arata superb, baietii intretin atmosfera, show-ul, pe langa backing-ul vocal.

Este poate primul an in sfarsit, au castigat artistii cei mai potriviti pentru un astfel de concurs. Sincer, imi pare bine pentru cei care au ramas cu buza umflata, pentru sustinatorii Electric Fence si restul frustratilor conationali, care le tin pumnii babelor din Rusia, suedezilor, italienilor, etc in finala.
Noroc ca nu am ajuns la Eurovision cu o asemenea mizerie de piesa ca ''Sun'ta'', pentru ca n-am fi trecut nici macar de semifinala. Gratie publicului de acasa, reprezentand majoritatea, cei ce conteaza pana la urma, acest lucru nu s-a intamplat. S-au mai facut gafe in anii precedenti, cu Nico, Hotel FM, etc. N-aveti ce face baieti, veti auzi mult timp de acum in colo ''Zaleilah''.

Lasand carcotelile la o parte, spun : Hai Romania!

Trimiteți un comentariu