Andi Miron

Cum stim ca a inceput campania electorala

Pe langa celebrii fluturasi plini de promisiuni si ''solidaritate'', primiti in cutiile postale, aparitia in media a respectivilor este obligatorie, prin mijloace manipulative, trase de par organizate la interval de patru ani. Avem: baile de multime, plimbarile cu bicicleta sau cu mijloacele de transport in comun, promisiuni la scena deschisa si multe altele, in general afisari publice, plus cat mai multe aparitii in media.


Cum arata Bucurestiul:

  • Teoretic, campania electorala ar trebui sa inceapa din data de 11 mai. Pana la promisiunile la scena deschisa, il avem pe Paleologu de la PD-L, candidat la Primaria Sectorului 1, care-si etaleaza abilitatile de biciclist, pe strazile Bucurestiului.
  • Dintre stirile zilei de ieri, il avem pe Oprescu, candidat la Primaria Capitalei, prezent la inaugurarea Pasajului Pipera. Si asta nu este tot.
Prigoana, candidat la Primaria Capitalei din partea PD-L, stim deja, a impanzit Bucurestiul cu celebrul ''plici''.

Astea au fost breakingnews-ul electoral din Bucuresti, urmand sa vedem ce ni se rezerva pentru zilele urmatoare . In amalgamul acesta de personaje si minciuni, ramane aceeasi vorba ''Carageliana'': ''Eu cu cine votez, mon-cher?''. Bugetul destinat campaniei electorale isi va spune cuvantul, pe langa minciunile convingatoare.

1 comentarii:

:)) a-nceput nebunia acum 1 luna de zile tara e numai flower-power.

Reply

Trimiteți un comentariu