Andi Miron

Liberty Parade 2012. Petrecerea incepe din nou!

Cea de-a 12 a editie Liberty Parade se va desfasura in data de 28 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn, intitulata mai nou, Liberty Parade Arena.
Special guest-ul din acest an va fi unul cu adevarat special, din punctul meu de vedere cel mai potrivit invitat special dintre toti cei care au urcat la pupitru de-alungul anilor. Acesta este Roger Sanchez. Roger Sanchez este omul potrivit pentru Liberty Parade, dj-ul american fiind supranumit regele muzicii house.

De-alungul anilor, imnurile Liberty Parade mi-au displacut, singurul remarcabil ramanand ''Revolution'' (2009). Anul acesta, imnul se numeste ''Is it love out there'', by Radio Killer. Ma bucura insa faptul ca Radio 21 nu a mai colaborat cu mascarici ca Keo sau Connect-r, deci un pas inainte! Imnul nu este ''bomba'', insa este mult mai suportabil decat mizeria lui Connect-R.In saptamanile viitoare vom afla si lineup-ul. Presupun ca nu vor lipsi Optick, Adrian Eftimie, Vali Barbulescu, Raoul Russu, Vika Jigulina.

In 2011 au fost peste 60.000 de oameni (adevarat, 40.000 cantitate neglijabila) prezenti la eveniment, sonorizarea a fost ok, organizarea la fel.
Ca tot am aflat cand si cum, programati-va in agenda Liberty Parade, fie ca va veti afla deja la mare pur intamplator, fie ca nu. Presimt ca va fi o vara incinsa, atat la propriu cat si la figurat.

Va voi tine la curent cu noutati.

Trimiteți un comentariu