Andi Miron

Noapte neagra

Gunoiul de concurs Eurovision a ramas acelasi.

Sa trecem la meciul lui Bute...

Bute sufera prima infrangere din cariera la profesionisti, dupa un sir de 30 de victorii, in fata englezului Carl Froch. Am vazut un Carl Froch cu o tactica mult mai bine pusa la punct, mult mai motivat. Stilul ''slugger'', murdar, agresiv, insa eficient si-a spus cuvantul, publicul traind alaturi de el.
Cotele de la casele de pariuri nu mai conteaza, insa pentru un KO in runda a patra - victorie Froch, puteai incasa o suma frumoasa; plus de asta, pentru revansa, cotele se vor inversa.

Englezul a fost net superior romanului, a fost o victorie incontestabila a acestuia. Prima runda a fost stransa, insa cu un mic avantaj a lui Bute, Froch a atacat haotic, insa ineficient. Repriza a doua a fost egala, insa loviturile interzise expediate de Froch si-au spus cuvantul. Gesturi nesportive, concluzia: in box nu este loc de dulcegarii. Repriza trei a fost dezastru pentru Bute, care a ramas pur si simplu imobilizat in corzi majoritatea timpului. Repriza numarul patru a fost macel, iar a cincea decisiva, KO. Bute a incasat pe banda rulanta, meciul fiind practic pierdut din runda a treia.

Orice este posibil in Canada, avem multe de invatat din greselile noastre, desi cel mai bine este sa inveti din greselile altora.

Trimiteți un comentariu