Andi Miron

Subiectivism agresiv la ''Romanii au talent''

In sezonul 2 ''Romanii au talent'' mi s-a parut o diversitate mult mai mare de talente decat la prima editie, iar ratingul emisiunii confirma acest lucru. Referitor la fericitul castigator al celor 120 000 de euro (impozitati), prefer sa nu judec numarul/ talentul sau, pentru ca ar fi sa fac comparatii cu alti concurenti si probabil ca as tinde sa devin mult prea subiectiv.

Pur obiectiv, nu este de neglijat lipsa de profesionalism a juriului. In mod normal, atitudinea pe care trebuia sa o aiba in timpul desfasurarii concursului, trebuia sa fie de echidistanta. In primul rand nu este frumos si nici corect fata de ceilalti participanti. Ei bine, cei ''3 purcelusi'' si-au facut publice preferintele, declarandu-si fiecare dintre ei public favoritul/ favoritii, gest ce a declansat o influenta extrem de mare asupra publicului de acasa.

 Ca si in sezonul trecut, controverse exista... Probabil daca ocupantul locului I era alt individ, nu mai existau astfel de controverse si speculatii. Premiul acordat castigatorului editiei I ''Romanii au talent'' se datoareaza in mare parte juriului, care intr-un mod indirect si in acelasi timp agresiv, a sprijinit castigatorul de anul trecut si acum, istoria s-a repetat anul acesta.

5 comentarii

Daca ar fi echidistanti care ar mai fi rolul lor acolo in finala? Mi se pare normal sa spuna fiecare ce anume i-a placut, asa cum a fost si in semifinale si in preselectii. Si in mare cine a votat cred ca a votat pt ca i-a placut ce a vazut, nu pt ca a spus vreunu din juriu ca ii place. E normal ca fiecare sa aiba favoriti, nu?

Reply

Felul in care l-a departajat pe Gog de restul n-a fost ''profi'', motiv pentru care a si castigat.

La fel a fost si anul trecut, cu Tzutzulica.

Reply

Eu cred ca a castigat pentru ca a facut ceva inedit..cantareti si dansatori sunt multi, dar ce a facut asta nu cred c-o sa mai vedem pe la romanii au talent. Si pana la urma lumea a votat, nu juriul. Daca oamenii sunt asa pampalai incat sa n-aiba si ei pareri proprii inseamna ca e grav.

Reply

O parere este altceva. Faptul de a-ti spune public favoritul, facand lumea sa voteze dupa tine, este cu totul altceva, mai mult decat o simpla parere.
Lucrurile astea trebuiau pastrate pentru final.

Reply

Prostia e molipsitoare.

Reply

Trimiteți un comentariu